Tips Video CV

Er du klar til å lykkes i arbeidsmarkedet?

Skill deg ut fra mengden! MCB Rekruttering har utviklet et video-CV konsept, en webapplikasjon som kombinerer tradisjonell CV med video-CV. Dette bidrar til at arbeidssøkere enklere skal kunne skille seg ut fra mengden og for å forenkle ansettelsesprosessen for arbeidsgivere.

Det er ingen bedre eller mer suksessfull metode å presentere deg og din søknad til en potensiell arbeidsgiver på enn med en Video CV fra mycvbase.no.

 

 • Imponer bedrifter med en imponerende video CV
 • Fremhev dine personlige egenskaper
 • Fremhev dine ferdigheter og talent verbalt
 • Fang arbeidsgivers interesse og differensier deg fra alle andre søkere

 

MCB Rekruttering kobler sammen arbeidssøkere med arbeidsgivere gjennom bruk av video CV. Ved å kombinere tradisjonell CV med video-CV og sosiale medie-integrasjon.

 

Hvordan video-CV fungerer

Vær din egen produsent, manus forfatter, kameramann, lystekniker og regissør når det kommer til din egen jobbsøknad. Bare trykk ”Record” 3-2-1 og klar! Liker du ikke resultatet kan du enkelt prøve på nytt og ta opp dine video CVer så mange ganger du ønsker.

 • Våre maler kan hjelpe deg å utforme din egen video CV
 • Øvelse gjør mester. Record video til du er fornøyd med resultatet
 • Se våre video-cv tips der vi kommer med noen enkle råd om viktige ting å tenke på når man lager en video CV
 • Din profil er kun tilgjengelig for bedrifter som er tilknyttet MCB Rekruttering og beskyttet av et sikkert system. Altså, din CV er kun tilgjengelig for seriøse aktører som søker etter den rette kandidat til sin bedrift.
 • Ta gjerne kontakt med vårt team dersom du skulle ha noen spørsmål

 

MCB Rekruttering kobler arbeidssøkere og arbeidsgivere på en måte som ikke er mulig gjennom andre jobbportaler. Arbeidssøkere har mulighet til å supplere sin tradisjonelle CV med en video-CV som gir arbeidsgivere anledning til å ”møte” potensielle kandidater før de eventuelt innkaller til intervju.

 

Tips Video CV

Hvordan lage en god video-CV

MCB Rekruttering er plattformen som gjør det mulig å lage en komplett CV med video-CV for arbeidssøkere. Kjerneverdiene til MCB Rekruttering er at det skal være et komplett CV verktøy for alle våre medlemmer. Arbeidssøkere skal enkelt kunne lage en video-CV med en stasjonær PC, bærbar PC, smarttelefon, nettbrett, eller et mer profesjonelt videokamera.

For at du skal lage en profesjonell video-CV er det noen faktorer vi anbefaler å ta hensyn til.

 1. Presentasjon

Kle deg riktig for jobben. Kle deg slik du ville kledd deg for et intervju. En video CV gir deg kontroll over ditt første inntrykk med arbeidsgivere, og hvordan du kler deg påvirker dette. Presentasjon er det første en arbeidsgiver legger merke til før de ser din video CV. Et profesjonelt og positivt førsteinntrykk er viktig.

 1. Språk

Snakk klart og tydelig. Ikke bruk slang eller annet komplisert språk. Bruk din video CV som en mulighet til å vide arbeidsgivere at du kan snakke komfortabelt og har et fast grep om verbal kommunikasjon. Ord må være enkle, tydelige og optimistiske.

 1. Bakgrunn

Vær oppmerksom på hvor du spiller inn din video CV. Et rotete rom eller et rotete bord skaper et uprofesjonelt bilde for arbeidsgivere. Uansett hvor du velger å spille inn video CVen, pass på at område er godt opplyst og det rent og ryddig ut. Dette vil skape et positivt førsteinntrykk.

 1. Karakter

Gjennom en video CV har du en god mulighet til å fortelle din historie. Vis din personlighet og karakter. Det er viktig å vise din begeistring for jobbmuligheter. Smil og formidle riktig informasjon gjennom video CVen. Arbeidsgivere ønsker ikke å lytte til noen som leser direkte ut av et manus med en monoton stemme. Vis arbeidsgivere din ressurssterke, kunstneriske eller kreative side og hvorfor du er det beste valget for jobben.

 1. Lyd

Lyden er svært viktig for din video CV. Du ønsker å bli hørt og forstått. Vær oppmerksom på dine omgivelser og bakgrunnsstøy som kan påvirke presentasjonen. Unngå musikk eller TV som spilles i bakgrunnen. Disse elementene vil ikke bare distrahere deg men også arbeidsgiver som ser din video CV.