Rekruttering

MCB Rekruttering starter alle prosesser med en grundig analyse av kravprofil for stillingen og sentrale kriterier for fremtidig positiv utvikling. Finne den rette lederen eller medarbeideren er for svært mange bedrifter en tid- og ressurskrevende oppgave. Gjennom mange års erfaring har vi opparbeidet oss verdifull kunnskap om rekrutteringsbransjens utallige muligheter og utvelgelsesmetoder.

Rekrutteringsprosess

Våre rekrutteringsprosesser er godt organisert med utvelgelsesmetoder som er anerkjente og tilpasset stillingskategorier. Vi gjør vårt ytterste for å finne de rette kandidatene til din virksomhet.

Hvorfor velge oss?

Vi har som mål å være førstevalget når det kommer til nytenkende rekruttering, en forutsetning for dette er tillit fra våre kunder. Vi har fokus på høy kvalitet og tett oppfølging i alle våre prosesser, også i etterkant av rekrutteringsprosessen.

Vi vil hjelpe deg med å finne rett kandidat med rett kompetanse. Vi har rekrutteringseksperter innen alle områder, og vi tilpasser våre rekrutteringsprosesser etter ditt behov.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat om våre tjenester. Benytt kontaktskjemaet under, så kontakter vi deg med en gang vi mottar henvendelsen.