ønsker arbeidsgivere video cv?

Ønsker arbeidsgivere Video CV?

I følge Career Publisher Vault Inc. årlige undersøkelse avslørte 89% av alle arbeidsgivere at de ville foretrukket video CV av kandidater.

Den primære grunnen til at fremtidens arbeidsgivere vil verdsette video CV er at de får et bedre inntrykk av kandidatens personlighet og profesjonelle presentasjon før de eventuelt kalles inn til intervju.

Hvis du ikke har mottatt dine første video CV-er fra potensielle kandidater ennå, vil du antagelig snart motta de. Vi lever i en digital verden der teknologien fornyer seg raskere enn vi klarer å henge med.

Er det ikke nå på tide å modernisere rekrutteringsprosessene og hvordan arbeidssøkere skal selge seg inn til arbeidsgivere?

Video CV er en ypperlig mulighet for kandidater å skille seg ut fra mengden og tydelig få frem sin personlighet samtidig som man får vist frem en profesjonell presentasjon av seg selv.

Video CV bidrar til å forbedre jobbmuligheter og effektiviserer arbeidsgiveres rekrutteringsprosesser.

Forskning har vist at mange arbeidsgivere har funnet de rette kandidatene ved hjelp av video CV. Dette har vist seg å være svært avgjørende i prosessen med å finne kandidater som er kvalifisert for stillingen og ikke minst passer inn med organisasjons kultur og verdier.

En video CV bidrar til å komplimentere den tradisjonelle CV-en og søknaden. Video CV-en skal bidra til å gi et godt førsteinntrykk av kandidaten og den tradisjonelle CV-en med søknad supplerer med mer detaljert informasjon om kandidaten.

Våre undersøkelser viser at arbeidsgivere er svært positive til video CV og at dette er noe som vil bli brukt i stor grad.

Skal du henge med på den teknologiske utviklingen og tenke nytt når det kommer til rekruttering og det å søke jobb har vi nøkkelen – Video CV.

Blogg, Kandidater, News